Παραλίες

Παραλίες

Μέγα Άμμος

Δίπλα στο ξενοδοχείο. Συνδέεται μέσω ενός ιδιωτικού, πέτρινου μονοπατιού, με λουλούδια και κυπαρίσσια. Είναι πολύ δημοφιλής, με βότσαλα, και δροσερό και σκούρα μπλε νερά. Είναι οργανωμένη, με δραστηριότητες στην παραλία και έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία.


Μικρή Άμμος

Βρίσκεται αμέσως νότια από το ξενοδοχείο. Διαθέτει χοντρή άμμο και δροσερά νερά, και είναι οργανωμένη.


Μπέλα Βράκα

Αυτή η μικρή γωνιά παραδείσου βρίσκεται στην πραγματικότητα πάνω σε ένα από τα νησάκια των Συβότων. Φτάνετε σε αυτή περπατώντας μέσα από τη θάλασσα σε σημείο που το νερό φτάνει ως το γόνατο. Για να φτάσετε εκεί, ακολουθείτε το δρόμο που βγαίνει από το χωριό από το λιμάνι των Συβότων, στο ύψος της πλατείας και νότια, μέσα από την πυκνή δόμηση, έως ότου δεν μπορείτε να προχωρήσετε πλέον με το αυτοκίνητο. Εκεί παρκάρετε και ακολουθείτε το μονοπάτι. Η παραλία αυτή δεν είναι οργανωμένη, και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα στη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Γι’αυτό επισκεφθείτε την νωρίς το πρωί, και εξοπλισμένοι με τα χρειαζούμενα.


Πισίνα

Αποκαλείται Blue Lagoon και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για την τροπική εικόνα της και την αμμώδη παραλία της. Βρίσκεται σε ένα από τα νησάκια των Συβότων, και ως εκ τούτου προσβάσιμη μόνο με βάρκα. Ευτυχώς, δεν είναι οργανωμένη, οπότε καλό είναι να έχετε μαζί σας προμήθειες. Επισκεφθείτε την οπωσδήποτε όσο βρίσκεστε στα Σύβοτα. Νοικιάστε σκάφος από το χωριό, και πηγαίνετε νωρίς το πρωί,για να αποφύγετε τα εκδρομικά από την Κέρκυρα


Αγία Παρασκευή

Αυτή η παραλία βρίσκεται μεταξύ Σύβοτα και Πέρδικας. Είναι μάλλον μικρή και έχει βότσαλο, αλλά έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: μέσα σε μικρή απόσταση κολύμβησης, βρίσκεται ένα μικρό νησί με ​​μια μικροσκοπική παραλία. Προστατεύεται από το νησί, τα νερά είναι αρκετά ζεστά, και δημοφιλές σημείο για τα ψάρια, που κάνουν το μπανάκι τους εκεί.


Μέγα Ντράφο

Βρίσκεται νότια από το ξενοδοχείο. Θα πρέπει να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο δρόμο και κατεβείτε έναν απότομο χωματόδρομο μέχρι να φτάσετε στην παραλία. Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο. Δεν είναι οργανωμένη, έτσι πρέπει να φέρετε επαρκείς προμήθειες. Αυτό που την κάνει μοναδική είναι ότι μπορείτε να κολυμπήσετε λίγο προς τα νότια, πέρα από τα νότια βράχια, για να φτάσετε στην διπλανή παραλία, που έχει λιγότερο κόσμο αλλά είναι εξίσου όμορφη!


Γαλλικός Μώλος

Βρίσκεται βόρεια από το λιμάνι των Συβότων. Έχει μια μάλλον στενή παραλία με άμμο και ζεστό νερό. Είναι οργανωμένη με μια καφετέρια. Είναι η βασική παραλία στην οποία έχουν πρόσβαση με τα πόδια οι επισκέπτες στο χωριό, συνεπώς είναι αρκετά βεβαρυμένη κατά την υψηλή περίοδο, αλλά εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο.


Ζέρη

Βρίσκεται βόρεια από το λιμάνι των Συβότων, μετά τον Γαλλικό Μώλο. Διαθέτει ρηχά, ζεστά νερά, και ψιλό χαλικάκι στην ακτή. Είναι ιδιαιτέρως αγαπητή παραλία, εξαιτίας του πάρκου με νεροτσουλήθρες που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.


Ζάβια

Κρυστάλλινα νερά αγκαλιάζουν αυτή την μικρή αμμώδη παραλία. Είναι οργανωμένη και βρίσκεται μεταξύ Συβότων και ξενοδοχείου.